آیا شما هم دیده اید که گاهی عسل شکرک می زند و بلورهای ریز کوچکی درون آن شکل می گیرد؟! عده ای این عسل را خیلی نمی پسندند و در واقع ترجیح می دهند عسل را به همان شکل طبیعی اش یعنی زلال و شفاف مصرف کنند. در این مطلب خانومانه قصد داریم به این موضوع بپردازیم و توضیح می دهیم که چگونه این بلورهای ریز درون عسل شکل می گیرد و با چه ترفندی به سادگی می توانید عسل خود را به حالت اولیه برگردانید.

 

عسل کریستالی و رفع بلورهای کریستالی آن


خانومانه

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دانلود رایگان فیلم و سریال ایرانی و ترکی مهندسی پزشکی وبلاگ پوریا جامعی Text Title Shelly salemziba گلشن یاس Blah Blah Blah ...!